Κατηγορίες
Your Cart

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

1. Στην αρχή της συναλλαγής σας θα σας ζητηθεί να παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας, όπως: πλήρες όνομα (ή επωνυμία εταιρείας), διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός φαξ και ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας.
Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες αυστηρά εμπιστευτικές.
Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αποκαλύψουμε, δημοσιεύσουμε ή πουλήσουμε ποτέ τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο πέρα από το σκοπό της παράδοσης του προϊόντος που αγοράσατε, εκτός αν αυτό επιβάλλεται από το νόμο, νομική διαδικασία, δημόσιες ή κυβερνητικές αρχές.

2. Η εταιρεία μας δεν συλλέγει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες ή προσωπικές πληροφορίες από παιδιά.

3. Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να σας ενημερώνουμε για τα τελευταία μας νέα, προϊόντα και υπηρεσίες. Εάν δεν επιθυμείτε να είστε στη λίστα αλληλογραφίας μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Χρησιμοποιούμε επίσης τις προσωπικές σας πληροφορίες για εσωτερικούς σκοπούς, ανάλυση δεδομένων κ.λπ. Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από α) τις ερωτήσεις σας προς εμάς μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ, courier ή την ιστοσελίδα μας, β) τη συναλλαγή σας με εμάς, τους συνεργάτες μας στο διαδίκτυο ή άλλους, γ) από τις συναλλαγές σας με μη συνδεδεμένους τρίτους. Περιορίζουμε τη συλλογή και χρήση αυτών των προσωπικών πληροφοριών στο ελάχιστο που απαιτείται για τη διαχείριση και διαχείριση της επιχείρησής μας.

4. Για την προστασία σας, χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία κρυπτογράφησης 128 bit σε όλες τις περιοχές του ιστότοπου που διαχειρίζονται τις προσωπικές σας πληροφορίες. Αυτές περιλαμβάνουν την διαδικτυακή παραγγελία, τις φόρμες ασφαλιστικής κάλυψης και τις περισσότερες φόρμες διαγωνισμών. Αυτό γίνεται για να σας προστατεύσουμε από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση των πληροφοριών που στέλνετε στον server μας. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά ασφαλείας στον περιηγητή σας, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Internet Explorer, Firefox ή Google Chrome.

5. Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στις αγορές και την περιήγηση. Το κείμενο σε cookie της ιστοσελίδας καθαυτό μας δείχνει μόνο ότι έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπό μας προηγουμένως. Δεν αποθηκεύει καμία προσωπική πληροφορία, όπως το προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διεύθυνση ή τηλέφωνο.

6. Κάθε φορά που επιτρέπουμε σε άλλες οργανώσεις να παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης για λογαριασμό αυτού του ιστότοπου, απαιτούμε από αυτές να προστατεύουν τις προσωπικές πληροφορίες των πελατών μας.

7. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν αναγνωρίζεται ως ασφαλές μέσο επικοινωνίας. Για αυτό το λόγο, μην μας αποστέλλετε προσωπικές πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν το κάνετε, σας ενημερώνουμε ότι οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες προτάσεις, ιδέες, πληροφορίες ή άλλες υποβολές που αποκαλύπτονται ή επικοινωνούνται μέσω του ιστότοπου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα γίνουν και θα παραμείνουν αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας μας.

8. Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Ωστόσο,  δεν έχουμε καμία μορφή ελέγχου πάνω σε αυτούς τους ιστότοπους. Συνεπώς, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών σας, προσωπικών ή μη, που παρέχετε κατά την επίσκεψή σας σε αυτούς τους ιστότοπους, και αυτή η δήλωση απορρήτου δεν καλύπτει ή διέπει αυτούς τους ιστότοπους.

9. Για να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας ενημερωμένες και ακριβείς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση αλλαγής τους.

10. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτή την πολιτική απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Να είστε βέβαιοι ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες που έχετε υποβάλει σε εμάς σύμφωνα με αυτήν την πολιτική χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.